HomeLatest ThreadsGreatest ThreadsForums & GroupsMy SubscriptionsMy Posts
DU Home » Latest Threads » Forums & Groups » Main » Community Help (Forum) » I Keep Getting the "Forbi...

Thu Nov 19, 2020, 07:57 PM

I Keep Getting the "Forbidden 403"

Page on this thread now. I don't know the best place to alert the Admins.

It's Frustrating! Thank you!

https://www.democraticunderground.com/?com=view_post&forum=1002&pid=14585018

17 replies, 1049 views

Reply to this thread

Back to top Alert abuse

Always highlight: 10 newest replies | Replies posted after I mark a forum
Replies to this discussion thread
Arrow 17 replies Author Time Post
Reply I Keep Getting the "Forbidden 403" (Original post)
Cha Nov 2020 OP
patricia92243 Nov 2020 #1
Cha Nov 2020 #3
Yonnie3 Nov 2020 #7
Cha Nov 2020 #9
marybourg Nov 2020 #2
Cha Nov 2020 #5
marybourg Nov 2020 #12
SheltieLover Nov 2020 #4
Cha Nov 2020 #6
SheltieLover Nov 2020 #8
rurallib Nov 2020 #10
Cha Nov 2020 #11
rurallib Nov 2020 #13
Cha Nov 2020 #14
Rhiannon12866 Nov 2020 #15
Cha Nov 2020 #16
Rhiannon12866 Nov 2020 #17

Response to Cha (Original post)

Thu Nov 19, 2020, 07:58 PM

1. I went to it with no problem. I don't understand why it works and then doesn't.

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to patricia92243 (Reply #1)

Thu Nov 19, 2020, 08:05 PM

3. I don't think it's the same for everybody

I tried twice to reply to the poster in the link on two separate posts.. and got "Forbidden 403"

I don't understand, ether. When other members first mentioned it.. I was having no problems.. but this is the 2nd time I've had this happen to me within the last month.

Thanks!

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to Cha (Reply #3)

Thu Nov 19, 2020, 08:10 PM

7. Yeah, it is a pain

I got this one day every time I tried to post. I said eff this and logged out. Fifteen minutes later I logged in and no problem.

so big here. I suspect it is perhaps a byproduct of heightened security.

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to Yonnie3 (Reply #7)

Thu Nov 19, 2020, 08:17 PM

9. Wow.. every time! I've been

posting on other threads no problem.

I had been thinking about restarting my computing to see if that works.

Thank You!

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to Cha (Original post)

Thu Nov 19, 2020, 08:01 PM

2. "Ask the Administrators" forum

Under “Main” left hand side, at least on my screen it is.

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to marybourg (Reply #2)

Thu Nov 19, 2020, 08:08 PM

5. Thanks.. that's what I did the last

time it happened.. within the last month.

I thought maybe there was quicker way.

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to Cha (Reply #5)

Thu Nov 19, 2020, 08:39 PM

12. When I had a problem, I got a quick response

using that forum, but I think a lot of people were having the same problem at the time.

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to Cha (Original post)

Thu Nov 19, 2020, 08:07 PM

4. K&R!

All ok here, Cha. I hope you get it resolved quickly!

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to SheltieLover (Reply #4)

Thu Nov 19, 2020, 08:10 PM

6. TY Sheltie.. It's the 2nd

time it's happened within the last month.

I'm going to go post it in ATA now.

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to Cha (Reply #6)

Thu Nov 19, 2020, 08:11 PM

8. Yw, cha

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to Cha (Original post)

Thu Nov 19, 2020, 08:23 PM

10. I ended getting locked out by that 403 - good luck

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to rurallib (Reply #10)

Thu Nov 19, 2020, 08:28 PM

11. Wow.. sorry about that.

Thank you!

Would you mind Rec this so it can get on the Greatest & more people can see it?



Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to Cha (Reply #11)

Thu Nov 19, 2020, 08:49 PM

13. I just got back yesterday - I IMed EarlG from the new account I had created

You may want to try that - his contact info is in the contact link at the bottom of the page.

We have had this problem off and on now for 3 or 4 months and I know the admins have been working on it.
Oh - I did rec this thread

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to rurallib (Reply #13)

Thu Nov 19, 2020, 09:47 PM

14. Mahalo rurallib! I just back

too.. long political phone conversation with my sister in Asheville, NC.

Thank you for the reminder about EarlG's email at the bottom of the page.. I had totally forgotten about that.

TY for the 5th Rec.. it's out there Now!



Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to Cha (Original post)

Fri Nov 20, 2020, 06:00 AM

15. I've gotten them periodically on some days and know it's very frustrating

EarlG has posted before that it indicates Elad is doing site maintenance.

Is anyone else getting occasional 403 errors on DU. I just got them while trying to do
https://www.democraticunderground.com/100214299115

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to Rhiannon12866 (Reply #15)

Fri Nov 20, 2020, 06:50 AM

16. Ah, Maintenance..

TY, Rhiannon!

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to Cha (Reply #16)

Fri Nov 20, 2020, 06:54 AM

17. It's happened to me, too - numerous times

I just couldn't manage to make a post no matter what I did, very frustrating! But that was EarlG's explanation. It seems to happen periodically.

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink

Reply to this thread