HomeLatest ThreadsGreatest ThreadsForums & GroupsMy SubscriptionsMy Posts
DU Home » Latest Threads » Forums & Groups » Main » Community Help (Forum) » okay

Mon Jun 7, 2021, 12:34 PM

okay

my emojis/smilies ARE NOT working. Just stopped being available to me. What can I believe. Either someone didn't like my use of them as a member of this forum. Or is it just my computer that is not registering the smilies? I love them. They accentuate just words here, I feel. If some kind of punishment is being meted out because of some of my opinions. So be it.

7 replies, 1176 views

Reply to this thread

Back to top Alert abuse

Always highlight: 10 newest replies | Replies posted after I mark a forum
Replies to this discussion thread
Arrow 7 replies Author Time Post
Reply okay (Original post)
llashram Jun 2021 OP
dweller Jun 2021 #1
NJCher Jun 2021 #2
llashram Jun 2021 #3
sheshe2 Jun 2021 #5
llashram Jun 2021 #6
sheshe2 Jun 2021 #7
NJCher Jun 2021 #4

Response to llashram (Original post)

Mon Jun 7, 2021, 12:44 PM

1. 🤔

😁

✌🏻

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to llashram (Original post)

Mon Jun 7, 2021, 12:46 PM

2. did you try accessing them

using different browsers?

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to NJCher (Reply #2)

Mon Jun 7, 2021, 12:51 PM

3. must be my default browser

they do work on a different browser, thanks. Keep forgetting to try your suggestion.

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to llashram (Reply #3)

Mon Jun 7, 2021, 01:08 PM

5. They're back!😊

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to sheshe2 (Reply #5)

Mon Jun 7, 2021, 04:29 PM

6. hey there

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to llashram (Reply #6)

Mon Jun 7, 2021, 06:06 PM

7. ;)

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to llashram (Original post)

Reply to this thread