HomeLatest ThreadsGreatest ThreadsForums & GroupsMy SubscriptionsMy Posts
DU Home » Latest Threads » Forums & Groups » Main » Community Help (Forum) » Anyone Having Issues With...

Mon Mar 29, 2021, 09:01 PM

Anyone Having Issues With Embedded Twitter Posts With Video?

About a quarter of the time, I get "Media Can't Be Played".
The other 3/4ths, no problem.
If I hit the reload button, I keep getting the same message on those that don't work.
Not getting why it's only happening on some Twitter posts.

4 replies, 743 views

Reply to this thread

Back to top Alert abuse

Always highlight: 10 newest replies | Replies posted after I mark a forum
Replies to this discussion thread
Arrow 4 replies Author Time Post
Reply Anyone Having Issues With Embedded Twitter Posts With Video? (Original post)
ProfessorGAC Mar 29 OP
Sanity Claws Mar 29 #1
ProfessorGAC Mar 29 #2
Fla Dem Apr 9 #3
ProfessorGAC Apr 9 #4

Response to ProfessorGAC (Original post)

Mon Mar 29, 2021, 09:16 PM

1. Are you using Firefox?

That happens to me when I use Firefox but not Chrome.

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to Sanity Claws (Reply #1)

Mon Mar 29, 2021, 09:35 PM

2. I Should Have Added That

Chrome 89.0.4389.86 on an Android tablet, 6.0.1.
This just started happening in the last couple days.

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to ProfessorGAC (Original post)

Fri Apr 9, 2021, 08:28 PM

3. When using my iPad, many Twitter did not open with the post.

Had to open in Twitter.

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to Fla Dem (Reply #3)

Fri Apr 9, 2021, 09:07 PM

4. Oddly Enough...

...2 days after I posed this question, the problem went away!
I changed no settings! Weird.

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink

Reply to this thread