HomeLatest ThreadsGreatest ThreadsForums & GroupsMy SubscriptionsMy Posts
DU Home » Latest Threads » Forums & Groups » Main » Community Help (Forum) » I posted a tweet, but the...

Thu Jan 11, 2018, 09:02 AM

I posted a tweet, but the tweet doesn't show, just "link to tweet"




Has something changed?

12 replies, 2868 views

Reply to this thread

Back to top Alert abuse

Always highlight: 10 newest replies | Replies posted after I mark a forum
Replies to this discussion thread
Arrow 12 replies Author Time Post
Reply I posted a tweet, but the tweet doesn't show, just "link to tweet" (Original post)
ehrnst Jan 2018 OP
Siwsan Jan 2018 #1
ehrnst Jan 2018 #4
PunkinPi Jan 2018 #2
Lindsay Jan 2018 #3
ehrnst Jan 2018 #5
bathroommonkey76 Jan 2018 #9
ehrnst Jan 2018 #6
PunkinPi Jan 2018 #7
Chemisse Jan 2018 #8
hunter Jan 2018 #10
progressoid Jan 2018 #11
Beearewhyain Jan 2018 #12

Response to ehrnst (Original post)

Thu Jan 11, 2018, 09:07 AM

1. I see the whole tweet

When you link to a tweet, click on the preview option and you should see the whole thing.

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to Siwsan (Reply #1)

Thu Jan 11, 2018, 09:11 AM

4. I did, and don't see it. Yesterday I was able to post tweets and see them in the preview.

I wonder if it's a browser issue.

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to ehrnst (Original post)

Thu Jan 11, 2018, 09:09 AM

2. This has been happening to me the last couple of days too.

Don't know if anything has changed, but it is annoying.

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to ehrnst (Original post)

Thu Jan 11, 2018, 09:09 AM

3. I can read the tweet.

So maybe it's something on your end? Sorry I can't be more helpful than that.

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to Lindsay (Reply #3)

Thu Jan 11, 2018, 09:11 AM

5. What browser are you using? (nt)

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to ehrnst (Reply #5)

Tue Jan 16, 2018, 07:10 PM

9. On mine it takes a couple of seconds to load

 

Then the entire tweet drops down. I'm using Chrome - Does your version need updating?

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to ehrnst (Original post)

Thu Jan 11, 2018, 09:13 AM

6. Looks like it's a browser issue. I use chrome, but I just checked it in IE, and it shows up. (nt)

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to ehrnst (Reply #6)

Thu Jan 11, 2018, 09:20 AM

7. I'm using Firefox and it's happening.

Cleared cache and still not showing up.

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to ehrnst (Original post)

Sun Jan 14, 2018, 12:46 PM

8. I can't see any tweets today, only links to tweets.

I use Chrome.

It's rather annoying.

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to ehrnst (Original post)

Sat Jan 20, 2018, 01:47 AM

10. This is happening to me in Chrome.

I suspect it has to do with privacy settings and ad blockers but I'm not going to change anything.

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to ehrnst (Original post)

Mon Jan 22, 2018, 06:36 PM

11. Here's how I fixed it in Firefox.

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to ehrnst (Original post)

Tue Jan 23, 2018, 12:15 PM

12. A fix for Chrome

I saw Hunter's and Progressoid's post and decided to look at my "Do Not Track" settings. All I did was turn it off and turn it back on and embedded tweets are showing again. I have no idea why this worked but it did for me and I still have the do not track turned on. Hope this helps anyone with the same issue.


Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink

Reply to this thread