HomeLatest ThreadsGreatest ThreadsForums & GroupsMy SubscriptionsMy Posts
DU Home » Latest Threads » Forums & Groups » Main » Community Help (Forum) » For the past 24 hours whe...

Sat Dec 31, 2016, 05:46 PM

For the past 24 hours whenever I click on My Posts

I get the following error message:

Not Found

The requested URL /cgi-bin/redirect.ha was not found on this server.


All the forums work and I have no issues with my computer or browser (google chrome). I did a flushdns and it made no difference. I haven't seen anyone else complaining about it, so maybe its just me. How can I fix this?

Thanks,

milestogo

3 replies, 1842 views

Reply to this thread

Back to top Alert abuse

Always highlight: 10 newest replies | Replies posted after I mark a forum
Replies to this discussion thread
Arrow 3 replies Author Time Post
Reply For the past 24 hours whenever I click on My Posts (Original post)
milestogo Dec 2016 OP
CaliforniaPeggy Dec 2016 #1
milestogo Dec 2016 #2
CaliforniaPeggy Dec 2016 #3

Response to milestogo (Original post)

Sat Dec 31, 2016, 05:50 PM

1. You might post this in Ask The Administrators group.

They can help, and this will ensure that they see it! I don't think they come through here as much.

Here's a link: http://www.democraticunderground.com/?com=forum&id=1259

Good luck!

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to CaliforniaPeggy (Reply #1)

Sat Dec 31, 2016, 06:50 PM

2. Thanks, at your suggestion I just did that.

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to milestogo (Reply #2)

Sat Dec 31, 2016, 06:54 PM

3. It'll probably be several days before they answer, what with the holidays going on.

Happy New Year!

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink

Reply to this thread