HomeLatest ThreadsGreatest ThreadsForums & GroupsMy SubscriptionsMy Posts
DU Home » Latest Threads » Forums & Groups » Main » General Discussion (Forum) » Anybody else getting weir...

Fri Jul 31, 2020, 05:46 PM

Anybody else getting weird script on DU posts?

I read a post just now, and it looked like this...
"My bff�s son, who I�ve written here about a few times..."

Several others, too.

I did nothing to bring this about.

Any help?

27 replies, 779 views

Reply to this thread

Back to top Alert abuse

Always highlight: 10 newest replies | Replies posted after I mark a forum
Replies to this discussion thread
Arrow 27 replies Author Time Post
Reply Anybody else getting weird script on DU posts? (Original post)
albacore Friday OP
marybourg Friday #1
aka-chmeee Friday #2
demmiblue Friday #3
oregonjen Friday #4
Coventina Friday #6
machI Friday #21
Hekate Friday #23
House of Roberts Friday #5
rurallib Friday #7
Squinch Friday #8
skylucy Friday #9
Ohiogal Friday #10
Nikki28 Friday #11
EarlG Friday #12
blaze Friday #14
chillfactor Friday #13
Coventina Friday #17
EarlG Friday #22
Coventina Friday #24
KG Friday #15
yonder Friday #16
rurallib Friday #18
AllaN01Bear Friday #19
BannonsLiver Friday #20
NCDem47 Friday #25
ananda Friday #26
Talitha Friday #27

Response to albacore (Original post)

Fri Jul 31, 2020, 05:47 PM

1. Mods are aware.

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to albacore (Original post)

Fri Jul 31, 2020, 05:48 PM

2. Seeing it the same way here. nt

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink



Response to albacore (Original post)

Fri Jul 31, 2020, 05:49 PM

4. Yes and twice as many ads, as well

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to oregonjen (Reply #4)

Fri Jul 31, 2020, 05:49 PM

6. Yep, same here. The site is almost unreadable, now.

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to oregonjen (Reply #4)

Fri Jul 31, 2020, 06:11 PM

21. The constantly changing ads bother me.

I cannot concentrate on the topic while an ad is shifting and changing at the edge of my vision.

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to oregonjen (Reply #4)



Response to albacore (Original post)

Fri Jul 31, 2020, 05:49 PM

7. yea- I have figured that when people post copied scripts with apostrophes in them

the apostrophes seem to translate to garbage. Thus up there you have "bff's son" and "I've written"

so eventually you learn that the garbage is an apostrophe.

Edit to add - this has been going on for me for years on various sites. dailykos is really bad

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to albacore (Original post)

Fri Jul 31, 2020, 05:50 PM

8. Yes.

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to albacore (Original post)

Fri Jul 31, 2020, 05:50 PM

9. YES!

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to albacore (Original post)

Fri Jul 31, 2020, 05:51 PM

10. Yes, me, too.

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to albacore (Original post)

Fri Jul 31, 2020, 05:51 PM

11. the same

I was afraid someone hacked the place.It also looked like Russia writing. Not to mention the annoying ads.

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to albacore (Original post)

Fri Jul 31, 2020, 05:55 PM

12. Hi, it's not a script

Its a problem with the character set. Smart quotes arent being recognized by some browsers so a weird question mark is being substituted. This is related to updates weve been doing this week.

Its not a security issue just annoying. Sorry about that. Were working on a fix.

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to EarlG (Reply #12)

Fri Jul 31, 2020, 05:58 PM

14. LOL... sorry, I just had to laugh at all the examples in your post.

But I'm sorry you have this annoying problem to work on.

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to albacore (Original post)

Fri Jul 31, 2020, 05:55 PM

13. yes....

and every time I click on a post I get a blank out screen in the bottom of my laptop screen and have to click on x in order to erase the frustrating screen.

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to chillfactor (Reply #13)

Fri Jul 31, 2020, 05:59 PM

17. It's an ad. I have way more ads now than I've ever had before. n/t

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to Coventina (Reply #17)

Fri Jul 31, 2020, 06:13 PM

22. Hi there

When you're seeing way too many ads, are you on mobile by any chance? What browser are you using?

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to EarlG (Reply #22)

Fri Jul 31, 2020, 07:09 PM

24. Hi Earl G! I'm on Chrome on a Chromebook.

Thanks!!!



(Sorry for the late reply, I'd gone out for a walk!)

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to albacore (Original post)

Fri Jul 31, 2020, 05:59 PM

15. ads all over the place

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to albacore (Original post)

Fri Jul 31, 2020, 05:59 PM

16. All afternoon. Sent a long note to the administrators

after not seeing any posts about it. Whew, this is a relief personally thinking I'd been hacked but I pretty much had isolated it to DU.

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to albacore (Original post)

Fri Jul 31, 2020, 06:02 PM

18. I use both Google Chrome and Apple Safari as browsers

There are certain things I can do only in one or the other.

I have noticed over the past couple of days that in Safari link to tweets pop up inside of posts on DU. The I am looking at DU in Chrome I have to click on the tweet to see it.

Similarly in Chrome I get the garbage you are talking about, whereas in Safari I do not get the garbage.
So it appears to be the browser. Looks like when I am on DU I need to use Safari.

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to albacore (Original post)

Fri Jul 31, 2020, 06:05 PM

19. me three.

started yesterday.
am using sea monkey. did a test on artic fox, not there . using ad block and adblock plus plus for those .

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to albacore (Original post)

Fri Jul 31, 2020, 06:08 PM

20. Yes, apostrophes apparently set it off.

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to albacore (Original post)

Fri Jul 31, 2020, 07:16 PM

25. Yes.

I emptied cache, turned off ad blocker and turned back on and all issues went away.

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to albacore (Original post)

Fri Jul 31, 2020, 07:18 PM

26. Yes

It's something to do with the apostrophe, for sure.

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to albacore (Original post)

Fri Jul 31, 2020, 07:37 PM

27. Here too.

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink

Reply to this thread