HomeLatest ThreadsGreatest ThreadsForums & GroupsMy SubscriptionsMy Posts
DU Home » Latest Threads » Forums & Groups » Topics » Computers & Internet » Computer Help and Support (Group) » Firefox issues;

Mon Mar 5, 2012, 08:43 AM

Firefox issues;

This just started happening yesterday; when I go to certain, and just a few, websites, the pages load but not all the way. For instance the website that's loaded from the DU link;

http://www.democraticunderground.com/101617777

http://politicalhumor.about.com/od/politicalcartoons/ig/Political-Cartoons/

I only get a partial listing of the items and none of the images show. There are links to individual cartoons within the site but these do not get loaded.

I can view all of DU's website with no problem. I have reinstalled Firefox and got the latest Adobe plug-ins.

I will try and get help on the Firefox forums but I thought I'd try here first.

Thanks in advance.

4 replies, 1067 views

Reply to this thread

Back to top Alert abuse

Always highlight: 10 newest replies | Replies posted after I mark a forum
Replies to this discussion thread
Arrow 4 replies Author Time Post
Reply Firefox issues; (Original post)
greiner3 Mar 2012 OP
ChromeFoundry Mar 2012 #1
CountAllVotes Mar 2012 #2
lymangage Mar 2012 #3
Go Vols Mar 2012 #4

Response to greiner3 (Original post)

Mon Mar 5, 2012, 10:01 AM

1. Which version of FireFox?

I disabled automatic updates of FireFox because it seems that less and less works with every released build.

I have seen where your AntiVirus application can create a virtual proxy for your browser to scan all your web traffic... see if you can disable your AV software and if browsing DU becomes a better experience.

Disable your add-on extensions... Namely, older versions of FireBug seem to cause a lot of problems with sites that institute Google Analytics (Yes, DU does).

I've been getting a lot of "Server Reset....Try Again" messages since v9.0.1 infected my system.

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to greiner3 (Original post)

Mon Mar 5, 2012, 10:50 AM

2. you might try reinstallling an older version

I had one of the newer versions (it was hell!) and now I am running version 3.6.27 ...

No problems ...

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to greiner3 (Original post)

Mon Mar 12, 2012, 05:53 AM

3. Spam deleted by OKNancy (MIR Team)

 

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to greiner3 (Original post)

Thu Mar 15, 2012, 04:44 PM

4. yep

7.0.1 is the last stable version I found.

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink

Reply to this thread