HomeLatest ThreadsGreatest ThreadsForums & GroupsMy SubscriptionsMy Posts
DU Home » Latest Threads » Forums & Groups » Main » Welcome & Help (Forum) » Another problem with the ...
Introducing Discussionist: A new forum by the creators of DU

Mon Jul 30, 2012, 07:33 PM

Another problem with the jury system.

I was called for a jury, but after entering could not call up a normal looking page and could not post my comment. I signed off the jury. Please advise. Why is this happening. It does not always happen. I am using Mozilla and have NoScript running. Is that the problem?

Thanks.

6 replies, 1548 views

Reply to this thread

Back to top Alert abuse

Always highlight: 10 newest replies | Replies posted after I mark a forum
Replies to this discussion thread

Response to JDPriestly (Original post)

Mon Jul 30, 2012, 09:58 PM

1. I'm running Firefox and NoScript and there's no problem. If I leave the post in the box to check...

The context of the thread, I have to go use my back and forth buttons at the top of my browser window. It's worked for me on a Jury today. I'll post if I have a problem to see if its a glitch.

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to freshwest (Reply #1)

Tue Jul 31, 2012, 12:18 AM

2. JDPriestly, I just served on another jury today and no problem. Try again.

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to freshwest (Reply #2)

Tue Jul 31, 2012, 04:14 AM

3. I tried returning to the earlier pages, but it did not work for me.

I had to simply drop off the jury. My computer just stopped. This does not happen every time I have jury duty.

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to JDPriestly (Reply #3)

Wed Aug 1, 2012, 02:46 PM

4. Probably just a short-term glitch.

I had a similar thing happen to me a few days ago - maybe at the same time you posted this. I managed to wade through the weirdness, but DU was messed up for awhile. It righted itself after a few hours, all by itself.

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to JDPriestly (Original post)

Fri Aug 3, 2012, 02:03 PM

5. I suspect NoScript is the problem.

Can you disable it on specific websites?

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to Skinner (Reply #5)

Fri Aug 3, 2012, 07:09 PM

6. Yes. I try to remember to do that. Thanks. If that's it, I can change it.

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink

Reply to this thread