HomeLatest ThreadsGreatest ThreadsForums & GroupsMy SubscriptionsMy Posts
DU Home » Latest Threads » Forums & Groups » Main » Welcome & Help (Forum) » inconsequential bug

Tue Jun 19, 2012, 10:05 AM

inconsequential bug

i seem to be randomly getting purple links, even on brand new threads. get a few a day.
doesn't matter, really, just quirky.

oh, and to all the new folks.

5 replies, 1633 views

Reply to this thread

Back to top Alert abuse

Always highlight: 10 newest replies | Replies posted after I mark a forum
Replies to this discussion thread
Arrow 5 replies Author Time Post
Reply inconsequential bug (Original post)
mopinko Jun 2012 OP
Skinner Jun 2012 #1
mopinko Jun 2012 #2
Skinner Jun 2012 #3
mopinko Jun 2012 #4
cpacker Jun 2012 #5

Response to mopinko (Original post)

Tue Jun 19, 2012, 10:27 AM

1. Could you give me some examples of threads where this happens?

And how long has this been happening?

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to mopinko (Original post)

Tue Jun 19, 2012, 11:17 AM

2. here is one-

http://www.democraticunderground.com/1240112102

post #6 is purple. i have not opened this thread before. took me about 10 threads to find one.
been happening for a few weeks.

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to mopinko (Reply #2)

Tue Jun 19, 2012, 11:29 AM

3. This only happens in the list of replies within a thread, yes?

And what browser are you using?

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to Skinner (Reply #3)

Tue Jun 19, 2012, 11:36 AM

4. yes, only replies. safari.

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to mopinko (Original post)

Thu Jun 21, 2012, 04:44 PM

5. Hi.

Hi.

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink

Reply to this thread