HomeLatest ThreadsGreatest ThreadsForums & GroupsMy SubscriptionsMy Posts
DU Home » Latest Threads » Forums & Groups » Topics » Computers & Internet » Computer Help and Support (Group) » Some pictures in posts no...
Introducing Discussionist: A new forum by the creators of DU

Sun Jan 13, 2013, 09:40 AM

Some pictures in posts not showing up

Only on DU. Seems random, some posts show photos, some not. I'm running Firefox 18.0
Any ideas on what to do?

10 replies, 949 views

Reply to this thread

Back to top Alert abuse

Always highlight: 10 newest replies | Replies posted after I mark a forum
Replies to this discussion thread
Arrow 10 replies Author Time Post
Reply Some pictures in posts not showing up (Original post)
Richard D Jan 2013 OP
In_The_Wind Jan 2013 #1
Earth Bound Misfit Jan 2013 #2
demwing Jan 2013 #3
Richard D Jan 2013 #4
We People Jan 2013 #5
kxm40 Jan 2013 #6
Richard D Jan 2013 #7
Make7 Jan 2013 #8
Berserker Jan 2013 #9
Richard D Jan 2013 #10

Response to Richard D (Original post)

Sun Jan 13, 2013, 10:20 AM

1. reboot

or try the compatibility view

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to Richard D (Original post)

Sun Jan 13, 2013, 11:24 AM

2. In addition to In_The_Wind's suggestions try clearing your cache. n/t

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to Richard D (Original post)

Sun Jan 13, 2013, 12:27 PM

3. Seems random, but is it?

You say it only happens on DU? Maybe that's not random. How about file types or link sources?

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to demwing (Reply #3)

Sun Jan 13, 2013, 05:47 PM

4. Good question

Here's one that doesn't show up for me. Doesn't seem to be an issue with file types.

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to Richard D (Reply #4)

Sun Jan 13, 2013, 06:19 PM

5. Same thing happened to me w/same type of photo, and it was due to a Firefox add-on that blocked

3rd party tracking buttons from FB, Twitter, Stumbleupon, LinkedIn, etc. After I unchecked the FB box, the photos began to show up. If you have such add-ons, you'll have to disable them one at a time to pinpoint the problem.

The downside to my story is that unchecking the box does allow the tracking to resume

Good luck!

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to Richard D (Reply #4)

Tue Jan 15, 2013, 01:19 PM

6. I just checked

I use Chrome and it was an extension called Facebook Disconnect blocking the pic.
I use Pendule to see pics that are blocked

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to kxm40 (Reply #6)

Wed Jan 16, 2013, 01:48 AM

7. Thank you.

I can't find an extension that is causing the problem. It's only from that one source, so not a big deal. I just reveal the code and copy and past the photo to see it. Annoying, but workable.

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to Richard D (Reply #7)

Wed Jan 16, 2013, 08:22 AM

8. You should double check that FireFox is not blocking images from that domain.

Open the Options menu, click on the Content icon at the top. There should be a checkbox that says 'Load images automatically' - to the right of that there should be an Exceptions... button. If that FaceBook image domain is listed as blocked, simply select it in the list and hit the Remove site button at the bottom of that dialog box.

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to Richard D (Original post)

Sat Jan 19, 2013, 12:20 AM

9. Let me check

 

Photobucket.


yup no problem.

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to Berserker (Reply #9)

Thu Jan 24, 2013, 11:18 AM

10. Wow.

WFT is that?

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink

Reply to this thread