HomeLatest ThreadsGreatest ThreadsForums & GroupsMy SubscriptionsMy Posts
DU Home » Latest Threads » Forums & Groups » Topics » Computers & Internet » Computer Help and Support (Group) » Google search stopped wor...
Introducing Discussionist: A new forum by the creators of DU

Mon Dec 10, 2012, 02:23 PM

Google search stopped working for me.

I go to their main page (which is my homepage) enter a term in the search window, hit the button, and nothing happens. Sometimes I get to the results window and nothing appears.

Everywhere else I go on the net works fine. Using Firefox and I did disable all addons and got the same results. Anyone know what's up?

13 replies, 1139 views

Reply to this thread

Back to top Alert abuse

Always highlight: 10 newest replies | Replies posted after I mark a forum
Replies to this discussion thread
Arrow 13 replies Author Time Post
Reply Google search stopped working for me. (Original post)
FSogol Dec 2012 OP
Viva_La_Revolution Dec 2012 #1
FSogol Dec 2012 #2
backscatter712 Dec 2012 #3
Celebration Dec 2012 #4
Incitatus Dec 2012 #5
FSogol Dec 2012 #6
Incitatus Dec 2012 #8
FSogol Dec 2012 #9
Incitatus Dec 2012 #11
FSogol Dec 2012 #12
Earth Bound Misfit Dec 2012 #7
FSogol Dec 2012 #10
Earth Bound Misfit Dec 2012 #13

Response to FSogol (Original post)

Mon Dec 10, 2012, 02:44 PM

1. restart firefox and try again

if that doesn't work, reboot your system.

if that doesnt' work, call google support

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to Viva_La_Revolution (Reply #1)

Mon Dec 10, 2012, 03:02 PM

2. Yes, my computer is plugged in. Yes, we have power.

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to FSogol (Original post)

Mon Dec 10, 2012, 03:29 PM

3. Sometimes, it's an upstream issue.

I don't have enough information to say for certain, but sometimes, even Google stops responding from time to time.

If that's the case, the only thing to do is wait for the IT people to fix it.

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to FSogol (Original post)

Mon Dec 10, 2012, 06:09 PM

4. I read that Google was having issues with GMail and Google Chrome

Not sure if that translates to Google search issues or not.

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to FSogol (Original post)

Tue Dec 11, 2012, 12:35 PM

5. reset Firefox and reinstall your addons. nt

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to Incitatus (Reply #5)

Tue Dec 11, 2012, 12:50 PM

6. Reset as in turn off and on?

Already disabled all add-ons and it didn't help.

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to FSogol (Reply #6)

Tue Dec 11, 2012, 02:56 PM

8. Close Firefox and restart while holding down the shift key.

It will give you an option to reset.

I had the same problem with Google and I had to do this to get it working again.

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to Incitatus (Reply #8)

Tue Dec 11, 2012, 03:14 PM

9. Thanks. That actually fixed it, but was pretty drastic.

It nuked my add-ons.

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to FSogol (Reply #9)

Tue Dec 11, 2012, 03:23 PM

11. I thought it might be one of the addons preventing Google from working.

Since the problem started shortly after I installed a couple more privacy addons. Perhaps Google doesn't like people using addons to prevent them from collecting data on users so it makes the site not work. But I put all my addons back and it is working normally.

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to Incitatus (Reply #11)

Tue Dec 11, 2012, 04:00 PM

12. I've been doing that too, 1 at time. So far, so good.

Thanks again.

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to FSogol (Original post)

Tue Dec 11, 2012, 01:22 PM

7. When you have a problem with one particular site...

...try clearing your Firefox cache and deleting your saved cookies for the site.

1. Clear Firefox's Cache-- Firefox button or Tools menu > Options > Advanced > Network mini-tab > Offline Storage : click "Clear Now"

2. If needed, delete the site's cookies-- While viewing a page on the site, right-click and choose View Page Info > Security > "View Cookies" > Remove Cookies Then try reloading the page.

Hope this helps.

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to Earth Bound Misfit (Reply #7)

Tue Dec 11, 2012, 03:15 PM

10. Thanks. Didn't work, but response #8 did.

I suppose one of my add-ons was interfering.

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink


Response to FSogol (Reply #10)

Wed Dec 12, 2012, 11:00 PM

13. Glad you got it sorted even though

the resolution was a bit...drastic. Googling this problem it seems fairly common with no set solution.

Reply to this post

Back to top Alert abuse Link here Permalink

Reply to this thread